perjantai 7. marraskuuta 2014

UUTUUS PAKASTEALTAASSA



Uusia haasteita katsastaessa liityin Hopottajat-suosittelumediaan mukaan. Kyseessä on palvelu, jonka avulla pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin ja tuote arvioidaan kotikäytössä. Minulle on tärkeää kertoa aina mitä oikeasti olen mistäkin, etten kehuskele mitään oman hyödyn toivossa. Tätä samaa myös Hopottajat osallistujilta toivoo.

Nyt osallistuin ensimmäiseen kampanjaan (klik) mukaan. Vuorossa on uuden leipomustuotteen kokeilu ja arviointi, Myllyn Paras on nimittäin tuonut markkinoille voitaikinataskun, joka sopii niin makeisiin kuin suolaisiinkin leipomuksiin. Katsotaan mitä minä siitä keksin tehdä ja onnistuuko :)






Tänään tein sekä alku- että jälkiruuaksi voitaikinataskuista maistiaiset. Alkupalojen makumaailma syntyi tomaatista ja mozzarellasta. Pohjalle laitoin levitteen, jonka tein kermaviilistä ja tuorejuustosta (makuna aurinkokuivattu tomaatti ja oliiviöljy) ja jonka maustoin suolalla ja pippurilla. Päälle siivuina vuorotellen tomaattia ja juustoa, päälle vielä pari salaatin oksaa. Kermaviiliä käytin siksi, että saisin levitteestä hieman raikkaamman ja voin kertoa, että hyvää tuli!





Jälkkäritasku syntyi vaniljarahkan ja vaniljamoussen sekoituksesta ja viime kesän mansikoista ja mustikoista. Tässäkin maku onnistui, mutta kieltämättä tuoreet marjat olisivat kruunanneet nämä herkut. Tasku itsessään oli maultaan tuttu ja moneen sopiva voitaikina. Ennen paistoa taskut kuului voidella kananmunalla, mutta se minulta jäi. Toisaalta jätän sen pois esimerkiksi joulutortuista, joten eipä se makua huonontanut tässäkään.





Tällaiset leipomukset ovat helppoja ja antavat luovuudelle mahdollisuuden lentää. Täyte voi olla mitä vain ja paketissa itsessäänkin oli useampi reseptivaihtoehto. Maku ainakin omissa luomuksissa onnistui, mutta pieni miinuskin on kerrottava. Voitaikina taskuna teki molemmista sortimenteista vaikeita syödä. Viinerityylisenä nämä olisivat helpompia nauttia.

Jos sinua kiinnostaa uusien tuotteiden kokeilu, voit liittyä maksutta mukaan Hopottajiin. Suosittelukoodini on HOP13885 ja sen voit näppäillä rekisteröintisivuilla.

Mutta nami! Makoisaa nenäpäivän iltaa teillekin! :)



4 kommenttia:

  1. Näyttää herkullisilta, Noita voisin kokeilla minäkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitti kivasta vinkistä ja onnea blogillesi, tämä on niin ihana harrastus, että koukkuun jää:)!
    Tervetuloa vierailemaan minunkin blogiini:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oikeassa olet, että tähän jää kyllä koukkuun. Mutta mistä sais sen ajan toteuttaa kaikki ideat? :D Kiitos myös kutsusta blogiisi, tulenkin sinne heti! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!