perjantai 20. maaliskuuta 2015

HULLUNA ETUKÄTEEN


Stockan perinteiset Hullut Päivät lähestyvät ja eilen sähköpostiin tipahti kuvasto selailtavaksi. Nuo päivät ovat todellakin hullut, enkä siksi ole niillä käynyt muutamaan vuoteen. Netistä olen kuitenkin silloin tällöin tehnyt hankintoja ja viimeksi syksyllä ostin aivan ihanat flanellilakanat. Ja edullisesti!

Hulluilla Päivillä on oltava hintatietoinen. Kaikki ei suinkaan ole niin hyvillä alennuksilla miltä voi tuntua, jos alennuksilla ollenkaan. Houkutuksia kuitenkin on kuvastossa ja tähän kokoilin vähän omia haaveiluja sisustukseen liittyen. Josko joskus omistaisin näistä jotain tai jotain vastaavaa :)


1 ) Innovation Duplexo-vuodesohva on ajattoman kaunis ja yksinkertainen, 2 ) Pentikin Bruno -jakkara sopii vaikka yöpöydäksi 
ja 3 ) Magis Piña -tuoleihin ihastuin ensisilmäyksellä (en tosin niiden hintaan!).



1 ) Balmuirin Bellagio -tyynynpäällinen on pellavaa ja harmaa toimii aina! 2 ) Everyday Designin säilytyssetti olisi todella näppärä lehtien keräykseen ja 3 ) Louis de Poorteren New Vintage Multi -matto (oikea nimihirviö!) olisi rennon tyylikäs.



Mifukon Kiondo-korit ovat pirteitä ja sopivat moneen.



Sisustuksessa saa olla jujua ja sitä näistä löytyy! 1 ) Karlsson Woodpecker Tube -seinäkello, 
2 ) Verso Designin Oksa-avainnaulakko ja 3 ) Johtoi Valoroikka.

1 ) Design Letters -keittiöpyyhesetti on kivan pirteä, 2 ) Stelton Sweep-it - rikkalapio ja harja on näppärä apuri keittiössä 
ja 3 ) perinteisestä pashamuotista olen haaveillut jo hetkisen aikaa.


Kääpiösitrus ja oliivipuu ovat ikisuosikkejani. Oliivipuuta en olekaan koskaan omistanut, mutta sitrus meiltä löytyy parhaillaan. Jännityksellä vain seuraan sen eloonjäämiskamppailua ja siksi tuleekin ihasteltua näitä hyvin voivia yksilöitä. (Nämä kuvat lainattu netistä)




























Paljon muutakin kiinnostavaa kuvastosta löytyi, mutta jo näiden kohdalla tekee mieli alkaa raapustamaan lottokuponkia. 
Mutta haaveita saa ja pitääkin olla, onpahan jotain mitä tavoitella :)

Ei muuta kuin hullun hauskaa perjantaita kaikille!



(Kuvat Stockmannin kuvastosta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!