lauantai 27. kesäkuuta 2015

KESÄKAHVILAN TERASSILLA




Tästä reissusta onkin jo aikaa hetkinen, mutta kelien puolesta se olisi voinut olla vaikka tänään. Eli piipahdimme ystävän kanssa Tampereella Uittotunnelin kahvilassa Näsijärven rannalla. Tässä koostetta siltä reissulta kännykkäkameran kuvin. 



Päivä oli tälle kesälle tyypillinen, eli ei lämmin eikä kylmäkään. Aurinko pilkahti vähän pilviverhon takaa, mutta ei onneksi sattunut satamaan. Olimme nimittäin kaksipyöräisellä liikkeellä ja se olikin minun eka kerta tälle vuodella prätkän kyydissä! 



Kahvio on pieni, mutta viihtyisä. Kun kerta on kesä, niin silloin kahvitellaan ulkosalla ja niin mekin tehtiin. Terassilta olikin ihana näkymä järvelle. Koivut ja järvenranta ovat aina mukavaa katseltavaa. Ja hauskaa oli seurata vesijettien kruisailua rannan tuntumassa. Vauhdin hurmaan kun oli itsekin taas päässyt, niin tekee itseasiassa mieli kokeilla itsekin sellaista! 






































Näin jälkeenpäin ajateltuna, olisihan sitä pitänyt se itse uittotunnelikin katsastaa. Se on jäänyt näkemättä, mutta siinä onkin hyvä syy suunnata toisille lettukahveille järven rannalle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!