Työkaverin pihalta raparperia ja makeannälkä, siitä se ajatus sitten lähti! Nappasin ohjeen raparperikakkuun K-Ruoka.fi -sivulta, mutta kun vielä en ollut kesän mansikkaostoksia tehnyt, korvasin kermavaahdon ja marjat vaniljajäätelöllä, päälle vielä kuusenkerkkäsiirappia. Myös kardemumman vaihdoin vaniljasokeriin ja resepti toimi!
Sen verran hyvältä maistui tämä leipomus, että taidanpa vielä kokeilla tuota niiden mansikoidenkin kanssa, ei voi mennä pieleen! Mutta kardemumman makua en itse tähän versiooni kaivannut.
Makoisaa lauantai-iltaa!
Namnamnam :) Pakko kokeilla, tehnyt mieli raparperpiirakkaa jo päiväkausia!
VastaaPoistaKannattaa testata! Ja tosiaan jos vanilja on omaan makuun enemmän kuin kardemumma niin suosittelen vaihtoa. Itse ainakin tykkäsin :)
PoistaNyt takaisin kotimaahan palattua taidan leipaista tuota toisenkin kerran ja nyt niiden tuoreiden mansikoiden kanssa vielä! Nam! :)