torstai 27. elokuuta 2015

HASSUTUKSIA


Sisustamisen tai stailaamisen ei tarvitse olla vakavaa. Tai ainakaan meillä se ei sitä ole. Vaikka en tiedä, lämmittikö viimein saapuneet helteet pääni tällä kertaa kun keksin hankkia tv-tason jaloiksi puupallerot ja maalasinpa lisäksi parvekkeen maton! Moni varmasti kummastelee kumpaakin ideaa, niin teki myös mieheni. Hän onneksi on alkanut tottumaan, että vaimokullalla välähtää väliin kaikenmoista :) Ja kun suurin osa kokeiluista ei maksa kuin vaivan tai on palautettavissa ennalleen, niin mikä jottei! Kokeilemaan vain!



Tv-tasossamme oli aiemmin lattialla ilman jalkoja, matalien "tassujen" päällä. Tähän Ikean Bestå-kalusteeseen kuuluvat normijalat eivät innostaneet ja kaipasin jotain uniikkia ja erilaista. Sillä mieleeni tuli puiset pallot. Niiden hankinta ei ollutkaan ihan helppo juttu. Parista paikasta kysyttyäni totesin teettämisen turhan arvokkaaksi. Yhdet pyöreät kalustejalat löytyivät valmiina, mutta liian suurina ja hirvittävän hintaisina. Askarteluliikkeen suurimmat puuhelmet saivat toimia kokeilukappaleina ja hintakaan ei päätä huimannut. Kuvissa palloja ei ole vielä kiinnitetty mitenkään, mutta mietinnässä (miehelle nakitettuna) on siihen jokin ratkaisu. Vaikka yllättävän hyvin tuntuu pysyvän noinkin paikallaan!



Sittenpä toinen viime aikainen älynväläys oli tuunata parvekkeen kaislamatto. Se löytyi parilla eurolla kirppikseltä mutta tasavärisenä oli todella tylsä. Otin siis pensselin käteen ja loihdin mattoon valkoiset raidat ja voilà! Vaihtoehtona oli myös mustat raidat, jotka nekin olisivat olleet hauskat, mutta valkoien on aina raikas. Ja toisaalta, voin myöhemmin maalata raidat mustaksi jos valkoinen ei jostain syystä sovi tai miellytä silmää.

Matto kaipaa vielä pienen siistimisen, samoin kuin puupallerot oikeanlaisen kiinnityksen. Ehkä pallotkin vielä muuttavat väriä, mutta se jää nähtäväksi. Enpä kuitenkaan malttanut olla esittelemättä hassutuksiani nyt. 

Näiden ideoiden myötä hassunhauskaa tätä päivää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!