maanantai 14. syyskuuta 2015

MAISTIAISIA HABITARESTA


Arpaonni suosi ja voitin lipun Habitare-messuille Sally's-blogista. Aiempaa kokemusta näistä messuista ei ollut, joten voitto osui oikeaan paikkaan! Niinpä hyppäsin autoon ystävä seuranani ja matka kohti Helsinkiä alkoi!

Messuilta löytyi varmasti jokaiseen makuun jotain. Oli blinblingiä, romanttista hörhelöä, industrial-tyyliä, kierrätettyä, vintagea, rouheutta, puuta eri väreissä ja kaikkea muuta mahdollista. Vaikka mukaan ei tarttunut kuin puinen leikkuulauta, on ideoita sitäkin enemmän pää pullollaan.

En varmaankaan valehtele jos sanon, että messujen kuvatuin kohde on sateenvarjot. Tuo upea tilateos oli kieltämättä lumoavaa katsottavaa ja se on vilahtanut lähes jokaisessa messupostauksessa, jonka itse olen nähnyt. Ja täälläkin. Mutta eipä tuota voinut olla kuvaamattakaan! :)


Ystäväni sanoin oli mukava käydä luomassa tarpeita, joten ensi vuonna uudestaan!!
Kiitokset näistä messuista Sallylle ja Karoliinalle!


6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! oli siellä taasen paljon nähtävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli nähtävää ja meillä taisi jopa jotain jäädä näkemättä! Toisaalta minun taistelukestävyys taisi alkaa hiipumaan vai liekö kahvihammasta kolottanut liikaa, joten se muutama tunti riitti hyvin! :) Jospa ensi vuonna uudella innolla taas.

      Poista
  2. Ihania ja kuvia ja kuinka paljon ihanuuksia siellä on täytynyt olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanuuksia oli vaikka miten ja helpostihan sitä laittaisi kodin uusiksi jos tili sallisi :) Mutta nuo messut ovat hyviä paikkoja haaveiden syntymiseen ja ideoiden keräämiseen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!