sunnuntai 20. joulukuuta 2015

TURUN JOULUA







































Joku vuosi sitten kävimme Turun joulutoria ihastelemassa. Siitä jäi niin mukava muisto, että tänä vuonna päätimme uusia kokemuksen. Kaikkea mukavaa torilta löytyi tänäkin vuonna, Aura-joen ranta jaksaa ihastuttaa vuodenajasta toiseen, mutta sitä lunta kun vain olisi ollut!







Tiedän, jaksan jauhaa siitä lumesta... mutta kun sen valkoisen joulun niin tahtoisi! Ja kävihän sitä lunta, mutta vain pienen hetken ajan. Nyt maa on taas musta ja jos sääennusteet paikkansa pitää niin harvinaisen lämpimässä säässä jouluun mennään... harmi! Ja samalla surullista! Se kun kuitenkin kertoo, ettei tämä pallokultamme taida kovin hyvin jaksaa ja se ilmasto toden totta muuttuu!

Mutta joulu on säästä huolimatta tuloillaan ja koska koko maailmaa ei voi pelastaa, niin yritetään turvata joulumieli. Keskitytään siihen ja Turkuun! Joulutorilta sitä joulumieltä löytyi kojukaupalla ja tuliaisiakin tarttui parilta myyjältä mukaan. Nähtiinpä vielä se ihkaoikea pukkikin muorinsa kanssa. Selvästi toimiva vetonaula pikkuväelle!











































Turun reissumme kruunasi retki Vaarniemen näkötornille, jonka ympäristöstä löytyy luontopolkua ja tammilehtoa. Jyrkän kukkulan rappuset kiivettyä ja näkötornin portaat kiivettyä, maisema palkitsee. Paikka on upean satumainen ja siellä oli ihana lopuksi istua ja nauttia glögiä piparkakuilla.





Näihin kuvin ja tunnelmin toivotan hyvää neljättä adventtia!







































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!